Eigen ontworpen keuken in Nijmegen vind je bij Roukens en van Gaalen

Eigen ontworpen keuken in Nijmegen vind je bij Roukens en van Gaalen

Mijn moeder wilde graag een andere keuken kopen bij een van de bedrijven bij ons in de buurt. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar keuken in Nijmegen om een goede keuken bedrijf bij ons in de buurt te vinden.

Zeer veel keukenbedrijven in de buurt van Nijmegen 

We gingen op het internet op zoek naar keuken in Nijmegen en kregen erg veel zoekresultaten van veel verschillenden bedrijven die keukens aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Roukens en van Gaalen ons beide het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk  erg overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat vermeld dat het bedrijf de keukens voor de klanten door een eigen ontwerper laat ontwerpen en samen laat stellen. Dit sprak mijn moeder erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom te brengen. 

rsz_roukens__van_gaalen_showroom

Zeer tevreden met ons bezoek aan de showroom

In de showroom werden we erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de verkopers. Nadat  we een aantal keukens met elkaar hadden vergeleken besloten om een ontwerp te maken. Na het ontwerp kreeg mijn moeder en offerte die haar erg aansprak. De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst en mijn moeder is er erg tevreden mee. Daarom raden we dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een mooi unieke keuken.

Reageren is niet mogelijk.