tuinhuisje

Eindelijk gaan wij onze tuinhuisje vervangen! Dit nadat wij afgelopen week in de gaten kregen dat onze oude aardig vervallen is. Echter hadden wij nog geen leuke gevonden. Hierdoor hebben wij de laptop erbij gepakt en zijn er eens goed voor gaan zitten.

tuinhuisje

In de tussentijd was ik trouwens al wel aan het zoeken naar een hovenier. Wij willen de gehele tuin voordat de winterperiode aanbreekt opgeknapt hebben. Groene vingers hebben wij zelf absoluut niet en bovendien zou ik het niet eens weten waar ik moet beginnen!

Precies zoals wij het in gedachten hadden!

Uiteindelijk hebben wij een geschikte hovenier gevonden. Hij is afgelopen week bij ons thuis geweest en heeft een tekening gemaakt met hoe dat het eruit kan komen te zien. De kosten die hij hanteert is perfect en bovendien wist hij een top bedrijf waar wij onze tuinhuisje vandaan kunnen halen.

tuinhuisje

Op de website van schaffertuinhuizen.nl zijn wij vervolgens gaan kijken. Tot mijn grote verbazing zag ik hier onwijs leuke keuzes. Al helemaal nadat ik er eentje had gevonden waar je ook nog eens onder kunt zitten. Deze hebben wij middels een offerte besteld en nadat de tuin gereed is, dan zullen zij het komen bezorgen. Al met al zou ik onwijs blij zijn als de gehele tuin gereed is voor de winterperiode!