Sauna’s in worden in verschillende soorten aangeboden tegenwoordig. Een buitensauna kopen is een van de mogelijkheden die u hierbij heeft! Door voor een buitensauna te kiezen profiteert u van de ontspanning die een wellnesscentrum u kan bieden, zonder de deur uit te hoeven. Het hout wat voor de buitensauna gebruikt wordt, geeft de buitensauna een zeer natuurlijke, landelijke uitstraling. Dit maakt dat een buitensauna in vrijwel iedere tuin te gebruiken is! Ongeacht de stijl van uw tuin en bijvoorbeeld terras. Door de diversiteit aan formaten buitensauna’s, vindt u daarbij altijd een model die past bij de ruimte die u in uw tuin heeft.

Een buitensauna op maat laten maken

Een van de mogelijkheden bij het laten plaatsen van een buitensauna, is de mogelijkheid om deze op maat te laten maken. Zo kunt u de buitensauna combineren met een kleine overkapping. Onder de overkapping heeft u ruimte om zich om te kleding, of om bijvoorbeeld even tot rust te komen met een boekje of een muziekje. Plaats bijvoorbeeld een ontspannende fauteuil onder de overkapping.

 

Verschillende soorten sauna’s voor buiten

De sauna’s die in uw tuin geplaatst kunnen worden, zijn in verschillende soorten te bestellen. U kunt onder meer kiezen tussen een traditionele Finse sauna en een infraroodsauna. Laat u vooraf goed adviseren over de verschillen tussen deze saunasoorten. Zo krijgt u een goed beeld van het type sauna wat het beste op uw persoonlijke voorkeuren aansluit. Zorg dat het formaat van de buitensauna niet te groot is.