Bij Timmerbedrijf de Valk zijn we specialisten van hout. Ons motto is “als het van hout of een houtachtig materiaal gemaakt kan worden, kunnen wij het“.

Ervaring van Timmerbedrijf de Valk

Zoals eerder gezegd, wij zijn echte specialisten in alles wat van hout gemaakt kan worden. Met ruim 32 jaar ervaring weten we precies wat wel en niet kan. Als er iets van hout geproduceerd kan worden dan kunnen wij het voor u doen. Denk bijvoorbeeld aan; kozijnen, dakkapellen, houtskeletbouw, deuren, ramen, keukens, serres, trappen, schuifpuien en van alles wat we met de klant samen kunnen bedenken. Als u bijvoorbeeld een speciaal idee hebt en u wilt het laten maken, dan kan dat bij ons! Wij houden ons altijd aan de productie-eisen en veiligheidsnormen.

Speciaal kozijn nodig?

Als u een nieuw kozijn nodig heeft en u wilt graag een kozijn dat echt perfect in uw huis past met een zelfgekozen houtsoort en kleur, dan kunnen wij u daar goed bij helpen. Met onze vele jaren ervaring zijn we volledig gespecialiseerd en houden we ook echt rekening met alles. Tochtdicht is het zeker en inbraakwering en isolatie houden we ook rekening mee.