Bodyfit webshop

Voor het onderhoud van mijn spa maak ik gebruik van Aquafinesse. Ik heb mijn jacuzzi al enkele jaren en er wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. Iedereen met een spa weet dat je moet zorgen dat de kwaliteit van het water optimaal blijft. Je wilt immers geen bacteriën in je spa die het water vies en troebel maken of zelfs gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid. Je kunt flink ziek worden van vervuild water dus dat wil je voorkomen. 

Aquafinesse

Aquafinesse als alternatief voor chloor

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van chloor. Dit zorgt ervoor dat de bacteriën gedood worden en dat het water helder blijft. Chloor heeft echter ook nadelen. Zo heeft het een bijtende werking en niet iedereen kan daar goed tegen. Met rode ogen en een jeukende huid als gevolg. Bovendien werkt chloor alleen als de ph waarde op orde is. Aquafinesse is een goed alternatief voor chloor. Door dit product een keer per week te gebruiken, blijft het water helder, fris en schoon. Daarnaast helpt het tegen kalkopbouw waardoor gladde wanden, pompen en verwarming vrij van kalkaanslag blijven.

Spa

3 tot 6 maanden een schone spa

Ik ben erg tevreden over aquafinesse. Het is eenvoudig te gebruiken en het resultaat is uitstekend. Je koopt een pakket met daarin 2 flessen van 2 liter Aquafinesse vloeistof, een dispenser voor langzame afgifte en een pak reinigingstabletten met trichloor. Daarnaast zit er een maatbeker en een gebruiksaanwijzing in het pakket. Hoeveel je precies nodig hebt, is afhankelijk van de grote van je zwembad of spa. Maar over het algemeen kun je met een verpakking tussen de 3 en 6 maanden vooruit. Ik bestel mijn aquafinesse altijd online in de webshop van Bodyfit. We hebben onze spa bij Bodyfit gekocht en in de webshop kan ik heel eenvoudig online allerlei onderhoud-, reiniging- en verzorgingsproducten bestellen.