Keralit

Goede boeidelen beschermen je woning tegen lekkage. Jij zit er toch ook niet op te wachten dat jouw woning vochtplekken gaat krijgen? Het dak wat door de storm is beschadigd of wellicht dat ene gaatje in het dak die jij al die tijd over het hoofd hebt gezien. Nou ja, er zijn diverse mogelijkheden om een lekkage te zien en dat is vervelend. Hierdoor raad ik je aan om geregeld het dak te controleren en indien nodig aanpassingen te verrichten.

boeidelen

De boeidelen van Keralit zijn een aanwinst

Het hebben van boeidelen is zeer aan te raden. Mocht het namelijk regenen, dan zal het water de woning niet binnentreden. Althans, het is de bedoeling dat dit niet gebeuren zal. De storm die afgelopen keer over het land waaide heeft bij ons aardig wat schade aangericht. Onze boeidelen hebben het begeven en de dakpannen lagen op de grond helaas. Hierdoor zijn wij er meteen mee aan de slag gegaan om het te vervangen. Echter moest ik nog wel een bedrijf zien te vinden die ons aan geschikte boeidelen kon brengen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik  al vrij snel terecht op de website van Keralit.

Keralit

Aantrekkelijke prijzen en een snelle levering

Het is te begrijpen dat wij hier niet al te lang mee moeten wachten. Als het misschien weer gaat regenen, dan komt het water naar binnen toe en dat wil ik zien te voorkomen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Het verhaal uitgelegd dat er toch enigszins spoed achter zit en of dat dit mogelijk was. Gelukkig kregen wij te horen dat dit geen enkel probleem was! Normaliter ben ik meer van het “eerst zien en dan geloven”, echter heeft dit bedrijf ook echt waargemaakt naar wat wij graag wilde zien.