Bent u van plan om een hor te kopen maar heeft u nog advies nodig, dan kunt u gemakkelijk contact met Unilux opnemen door te klikken op Contact Unilux. Kijk snel op de website om gemakkelijk contact op te nemen.

Bereikbaarheid Unilux

Heeft u vragen of wilt u advies van Unilux? Dan kunt u hen gemakkelijk bereiken door telefonisch contact op te nemen via het nummer 06 411 677 953. Ook kunt u hen een e-mail sturen naar het email adres verkoop@unilux.nl. Tenslotte is het ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen via de website onder het kopje contact Unilux.

De specialisten van Unilux zullen u graag helpen met het uitzoeken van de perfecte hordeur of raamhor. Zij hebben vele jaren ervaring en veel kennis over de producten. Zij weten als geen ander welk product het beste bij uw wensen past. Het is daarom zeker een aanrader om uw vraag te stellen aan de specialisten.

Over Unilux

Unilux bestaat al sinds 1990 en ontwikkeld en produceert verschillende soorten horren in hun eigen fabriek. Deze fabriek is gevestigd in Boxtel. Dit is een klein dorp tussen Den Bosch en eindhoven in. Daarnaast regelen zij alle productieprocessen zelf zodat zij alles zelf in de hand hebben en de beste kwaliteit kunnen leveren aan hun klanten. Zij werken daarom ook continu aan verbetering van hun service en producten. Zij zijn daarom ook erg trots op de kwaliteit van hun producten en de snelste levering voor maatwerk.