buiten ligbed kopen

Lekker in jouw eigen tuin genieten door een buiten ligbed te kopen, wie wil dat nu niet. Vroeger had ik een stretcher, maar daar moest je erg stil op blijven liggen, wilde deze niet omklappen. Dat was mij al een paar keer gebeurd en daarom had ik besloten om nu een mooier en steviger model aan te gaan schaffen. Online had ik al gekeken en de prijzen een beetje vergeleken. Er kwamen wel leuke modellen voorbij, maar niet voor mijn man. Hij is boven de twee meter en om dan zo een bed te vinden waar hij ook op kan liggen, is niet te doen.

Een buiten ligbed kopen voor mijn man

Van een goede vriend kreeg ik de tip om eens op de website van de Dutch Rivièra te gaan kijken. Hier is een zeer groot assortiment te vinden en bovendien maken zij hier ook deze meubels op maat. Een geweldige oplossing, want nu konden wij een bed laten maken, waar mijn man ook makkelijk op kon liggen.

Ondertussen hebben wij al meerder keren heerlijk in onze eigen tuin kunnen liggen op onze nieuwe aankopen. Alles wat je hier in deze winkel kan vinden is ‘custom made’, dus geheel naar eigen wens gemaakt.