Hijsen en heffen is complex, er zitten veel regels en wetten aan vast, gelukkig kan EKH je helpen. Ik werk nu al meerdere jaren bij mijn werkgever. Ik ben erg tevreden met mijn werk. Ik heb leuke collega’s, wordt prima betaald en ik ga elke dag weer met plezier naar mijn werk. Toch is niet alles zo leuk als het lijkt, zo zitten er ook mindere punten aan. Iets waar ik stiekem wel een beetje van baal is dat mijn baas een beetje een warrig persoon is. Hij is enorm vriendelijk, maar heeft zijn zaakjes niet altijd even goed op orde. 

EKH.nl zet je zaakjes op orde

Mijn baas heeft soms moeite met alles regelen. Zo weet ik zeker dat ons werkproces beter kan, merk ik vaak dat dingen niet altijd even goed geregeld zijn en denk ik niet dat wij door alle keuringen zouden komen. Dit is waarom ik opzoek ging naar hulp. We hadden te maken met een probleem waar externe hulp de oplossing zou zijn. Na een aantal uurtjes op het wereldwijde web rond gesurft te hebben kwam ik terecht bij EKH.nl. Een erkend keurbedrijf op het gebied van hijsen en heffen. Ze kunnen je met van alles helpen, zoals het keuren van je d-sluitingen en hijsogen. Hopelijk helpen ze ook met je zaakjes op orde houden.

EKH.nl delen met mijn baas

Ik keek even goed rond op EKH.nl en zag wat ze allemaal deden. Ze zouden ons met van alles kunnen helpen. Zo zouden ze door middel van een opleiding ons werkproces verbeteren. Ook zouden ze kunnen helpen met de regels en wetten. EKH.nl is gespecialiseerd in de regelgeving en hebben al vele bedrijven geholpen om te voldoen aan alle regels. Ik liep naar mijn baas en vertelde hem van alles over EKH.nl. Ik vertelde hem hoe blij ik ben met deze baan, maar dat ik denk dat externe hulp veel goeds voor ons zou betekenen. Hij luisterde aandachtig en verzekerde me dat hij er naar zou gaan kijken. 

Resultaat

Mijn baas heeft ermee ingestemd en we zijn in zee gegaan met EKH.nl. We zijn heel blij met wat ze voor ons betekend hebben. Zo hebben ze het werkproces verbeterd en zijn we er nu zeker van dat we voldoen aan alle regels en wetten.