vakantieparken oostenrijk

Zodra de vakantie begint, heb je zeeën van tijd om jezelf te vermaken. Als kind ging je natuurlijk met je ouders mee, en de bestemming was voornamelijk hun keuze. Een populaire plek voor ouders met kinderen zal altijd een vakantiepark zijn, lekker in de natuur compleet met een zwemparadijs waar kinderen helemaal los kunnen gaan! Zeker als je niet ver weg wilt naar bijvoorbeeld de Middellandse stranden, bieden deze parken een prachtige uitkomst. Als je van een leuk park wilt genieten, maar toch buiten Nederland wilt reizen is een goede optie vakantieparken Oostenrijk. Een uitzicht met schitterende bergtoppen is bijna niet te verslaan!

vakantieparken oostenrijk

Heerlijk in de bergen

Wellicht denk je bij Oostenrijk snel aan witte bergtoppen en wintersport. Nu is dat in de winter ook de aantrekkingskracht van Oostenrijk. Echter verandert het landschap van Oostenrijk in de lente in een beeldschoon groen plaatje, een ideale vakantieplek! In de zomer zijn de temperaturen ook niet onuitstaanbaar heet, wat sommige mensen er  bijvoorbeeld van weerhoudt om naar Spanje te gaan. 

In Oostenrijk zijn veel vakantieparken te vinden. Als je niet te beroerd bent om ongeveer 12 uur achter het stuur te zitten, kom je tijdens je reis veel prachtige uitzichten tegen. Wil je liever vliegen? Dan kost dit je nog geen twee uur!  

Op zoek naar een park

Oostenrijk is twee keer zo groot als Nederland. Er is dus genoeg ruimte voor veel vakantieparken. Bijna 100% van het land ligt boven 500 meter vanaf het zeeniveau. De Deelstaten Vorarlberg, Tirol, Salzburg en Opper-Oostenrijk zijn het snelst te bereiken vanaf Nederland, en daar zijn genoeg mooie parken om te bezoeken! 
In Vorarlberg heb je Chalet Resort Montafon, Landal Chalet Matin en Landal Brandnertal. In Opper-Oostenrijk zit Dormio Resort Obertraun en in Salzburg kun je Landal Resort Maria Alm en Landal Rehrenberg vinden. Vakantieparken Oostenrijk zijn in overvloed te vinden en zullen je vakantiegevoel helemaal tegemoetkomen!