Het magazijn leeghalen, de magazijnstellingen verwijderen en dan ook nog de gehele vloer schoon achterlaten. Wij kunnen ons voorstellen dat u ertegen opkijkt wanneer u uw magazijn gaat verlaten of gaat herindelen. Waarom zou u zich dit werk niet besparen? Bijvoorbeeld door de specialisten van Trading together in te schakelen. Kijk voor de mogelijkheden eens op Tradingtogether.nl. Hier ziet u dat de certificeerde vakmensen uw stellingen op de juiste wijze komen demonteren en daarbij uw magazijn brandschoon achterlaten.

Meer dan demonteren

Naast het demonteren van gebruikte stellingen, verzorgt Trading together ook het hergebruik van deze stellingen. Of het nu gaat om grootvakstellingen, draagarmstellingen of entresol tussenvloeren. De vakmensen van Trading together hebben alles al wel eens bij de hand gehad. In gedemonteerde stellingen koopt Trading together graag voor u op om ze daarna te verkopen voor een volgend project. Dit is voor iedereen een voordeel. Het kopen van gebruikte magazijnstellingen een goed alternatief op de aanschaf van nieuwe. Ze zijn namelijk net zo veilig, alleen goedkoper in aanschaf. U kunt nog jaren plezier hebben van uw magazijnstellingen. En als u toe bent aan nieuwe of uw magazijn wilt leeghalen? Dan schakelt u natuurlijk gewoon weer de vakmensen van Trading together in.

Maak kennis met Trading Together

Door de grote voorraad aan gebruikte magazijnstellingen kan Trading Together vaak in de vraag naar gebruikte stellingen voorzien. Door een hoge omloopsnelheid en een efficiënte werkwijze kan Trading together u continu zeer concurrerende prijzen bieden. Trading Together werkt servicegericht en denkt met u mee. Doordat het team van vakmensen klein is, weet u precies bij wie u terecht kunt met uw vragen. Heeft u op dit moment al vragen? Dan kunt u bij Trading together terecht via mail of of telefonisch. De medewerkers staan u graag te woord over de werkwijze en de soorten stellingen die er op dit moment voorradig zijn. Ook kunt u via tradingtogether.nl direct een vrijblijvende offerte aanvragen.