Er zijn veel werkplekken te noemen die regelmatig schoongemaakt moeten worden met behulp van (veel) water. Denk bijvoorbeeld aan de melkstal op een boerderij, de opslagruimte van een slagerij maar ook de vloer van een garage. Het is dan wel zo gemakkelijk als je er gewoon even de tuinslang op kunt zetten en alle vuil direct naar buiten of richting de daarvoor bestemde putten kunt spuiten. Hiervoor wordt dus vaak een tuinslag gebruikt, maar hoe berg je deze op de juiste manier op? Door een RVS haspel te gebruiken. Een RVS haspel kan direct op de muur worden gemonteerd, naast de kraan.

Een RVS haspel gaat langer mee dan een kunststof exemplaar

Een RVS haspel zal niet roesten, niet scheuren en niet zwakker worden door zonlicht, warmte en koude. Hierdoor gaat een RVS haspel langer mee dan een kunststof exemplaar. Je kunt op deze RVS haspel een complete tuinslang of een slang met een grotere diameter opbergen. Zo heb je de slang altijd weer voor het grijpen en ligt deze nooit in de weg. Dit zorgt ervoor dat er altijd schoongemaakt kan worden én dat de slang geen gevaar vormt voor de medewerkers. Er kan, als deze op de juiste manier wordt opgeborgen, niemand over struikelen.

Alleen gewoon spoelen of een hogedrukslang nodig?

Is  het genoeg om de vloer nat te spuiten en deze dan met een speciale veger/trekker schoon te trekken? Dan kun je kiezen voor een gewone tuinslang al dan niet met een spuitstuk. Maar is het nodig om alles onder hoge druk schoon te spuiten? Dan heb je een speciale hogedrukslang nodig. Beide soorten passen op de RVS haspel en kunnen netjes worden opgerold. Je koopt de RVS haspel inclusief of exclusief de bijbehorende slang. Wat je ook kiest, je weet dat je met deze haspel voorlopig geen andere haspel meer nodig hebt.

Bestel alles wat je nodig hebt gewoon online

Behalve een sterke haspel kun je ook de benodigde slangen, spuitmonden en alles wat je verder nog nodig hebt om de ruimte goed schoon te kunnen maken gewoon online bestellen. Maar ook voor je persoonlijke hygiëne kun je hier terecht. Zo kun je een RVS wasbak bestellen met daarbij handzeepdispensers en een handdroger. Ook voor, bijvoorbeeld, een laarzenreiniger en andere soorten hygiënesluizen kun je hier terecht. Alles om ervoor te zorgen dat je werkplek veilig schoongemaakt en weer betreden kan worden. Een schone, veilige werkplek is van levensbelang, niet alleen voor jou, maar ook voor je klanten.