Ecotoday

Als je een koffieliefhebber bent, dan moet je oatly barista proberen. Het is een vegan-vriendelijke koffiemelk op basis van havermelk met een romige, rijke textuur en een licht nootachtige smaak. Het is perfect om toe te voegen aan je favoriete koffie- of espressodrankje, of om te gebruiken in recepten.

Oatly barista is gemaakt van eenvoudige ingrediënten, waaronder biologische haver, water en zonnebloem lecithine (een natuurlijke emulgator). Het is ook zuivelvrij, glutenvrij, sojavrij en non-GMO. En in tegenstelling tot andere plantaardige creamers op de markt, heeft oatly barista geen nasmaak.

Als je op zoek bent naar een heerlijke en gezonde manier om ’s ochtends van je koffie te genieten, probeer oatly barista dan eens. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Ecotoday

Oatly barista review

Als je op mij lijkt, hou je van koffie. Ik bedoel, wie houdt er niet van? Maar soms kan koffie een beetje te zuur of te bitter zijn naar mijn smaak. Dat is waar havermelk om de hoek komt kijken. Havermelk wordt gemaakt van haver, water, en een beetje suiker. Het heeft een lichtzoete smaak en een romige textuur, waardoor het de perfecte aanvulling is op koffie.

Ik probeerde havermelk voor het eerst in mijn stamcafé en vond het zo lekker dat ik besloot wat voor mezelf te kopen. Ik was eerst een beetje huiverig omdat ik niet zeker wist hoe ik de smaak zou vinden, maar ik was aangenaam verrast. Havermelk is nu mijn favoriete keuze voor koffie. Het smaakt niet alleen heerlijk, maar het is ook gezonder dan gewone melk.

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om ’s ochtends van je kopje koffie te genieten, raad ik je ten zeerste aan om havermelk eens te proberen. Je zult niet teleurgesteld zijn. Wil je een andere goede review lezen, lees dan de uitvoerige op Ecotoday