logo_tegelmax

Een aantal dagen geleden ging ik samen met mijn vriendin op het internet op zoek naar tegels Enschede om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die mooie tegels aanbiedt voor onze woonkamer. 

Zeer veel metaalbedrijven bij ons in de omgeving 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar tegels Enschede om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die mooie tegels aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Tegelmaxx ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website is ook super handig kopje met inspiratie te vinden. Onder dit kopje zijn een aantal afbeeldingen te vinden van verschillende soorten vloeren en tegels , wat ons beide erg aansprak. Daarom besloten we ook om een bezoek aan de showroom te brengen. 

badkamer-inspiratie

Zeer uitgebreid geholpen door een van de verkopers

In de showroom werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een verkopers van het bedrijf. Nadat we een aantal vloeren hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. De vloer werd aangeboden voor een zeer voordelige prijs en ziet er erg mooi uit. De vloer is inmiddels geleverd en gelegd. Onze woonkamer ziet er door de nieuwe vloer van Tegelmaxx nu super modern uit. Daarom zijn we net als vele voorgaande klanten erg tevreden.