Wanneer je een inslaganker nodig hebt is het geen overbodige luxe om goed te kijken waar je een goede deal kunt krijgen. Vaak worden ze geleverd in een doos van 25 of 50 stuks, dus je wilt graag zeker weten dat je de goede koopt. Dat betekent in de eerste plaats dat je het juiste formaat kiest, van een goed merk. Maar in de tweede plaats wil je natuurlijk ook een aantrekkelijke prijs voor het product. Aangezien bouwmaterialen en verbouwingen al duur genoeg zijn kun je best wat goedkope inslagankers gebruiken. Bevestigingsexpert helpt je daar graag bij.

Waar heb ik een inslaganker voor nodig?

Een inslaganker is een bevestigingsmateriaal dat je in een betonnen muur aanbrengt, zodat je vervolgens een schroefdraad hebt om iets aan te bevestigen. Je zou het kunnen vergelijken met een plug voor een schroef, maar dan voor grotere bevestigingen zoals je sanitair in de badkamer, of verwarming. Je boort een gat, duwt het inslaganker erin en vervolgens gebruik je een slagpen en hamer om het inslaganker in je muur te bevestigen. Je kunt nu de schroefdraad gebruiken. 

Bij Bevestigingsexpert kun je in vele formaten inslagankers krijgen van het merk Fischer, dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogstaande bevestigingsproducten. Je kunt uiteraard ook bijpassende bouten, en nog veel meer, vinden in de webshop. Heb je per ongeluk de verkeerde maat besteld? Geen probleem, je mag het binnen 14 retourneren en dan krijg je gewoon je geld terug. En nog een tip: bestel je voor meer dan €75,- uit de webshop dan hoef je geen verzendkosten te betalen.