wij wilden in plaats van het vinyl dat we altijd hadden liggen, wel eens een keer iets anders. We wilden perse geen laminaat, dat heeft iedereen al en het is allemaal hetzelfde vinden wij. Dus besloten we om voor PVC click tegels te gaan. PVC click tegels zijn makkelijk te leggen, zien er prachtig uit en zijn ook nog eens duurzaam. We hebben onze PVC click tegels gekocht via de site vloerbedekkingwebwinkel.nl. Ze verkopen hier ook tapijten, vloerkleden op maat, trapmatten op maat, tapijttegels, vinyl, PVC, PVC click tegels, marmoleum, de ondervloeren, deurmatten en meer. U kunt het bedrijf bellen voor meer informatie of voor vragen. De PVC click tegels die wij hebben werden snel en netjes geleverd. Het fijne is is dat u ze kunt weghalen en weer opnieuw kunt leggen. Ze bieden ook een fijne legservice aan, hebben een blog en op de site staat alles over de bestelling en de levering.

Wilt u meer weten over de PVC click tegels?

Neem dan eens een kijkje op de site zodat u ook erachter kunt komen of het wat voor u is of niet. Of misschien een van de vele andere vloerbedekkingen die ze aanbieden. We hebben de tegels laten leggen en dat was ook wel heel erg fijn kan ik u vertellen, het is ook heel netjes en professioneel gedaan. Wij zijn heel erg tevreden met de service en de diensten van dit bedrijf, we zijn heel blij met het eindresultaat.

Interesse in de producten van dit bedrijf?

Neem dan eens een kijkje op de site, want:

  • Ze bieden diverse soorten vloerbedekking
  • Ze bieden een fijne legservice aan
  • Ze leveren snel en netjes voor een mooie prijs

Als u meer wilt weten kijk dan eens op de site, het is echt de moeite waar. Goede kwaliteit vloeren voor een mooie prijs én met een legservice ook nog eens!