Soms sta ik versteld door de gave stijlen die je tegenwoordig ziet als het gaat om badkamers! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden die allemaal even mooi kunnen zijn! Het is dan ook niet te doen om dit allemaal in deze blog te beschrijven. Daarom vertel ik in deze blog de dingen die er voor mij uit zijn gesprongen!

Douchecabines

Misschien denk je wel: “huh douchecabines, wat kan daar nou zo stijlvol aan zijn?”. Nou best wel wat! Ik zag laatst een zwarte douchecabine die ik echt helemaal te gek vond. Deze was gemaakt van glas maar had zwarte randen aan de zijkanten en had een zwart raster. Hierdoor zag het er gelijk heel chique uit! Kijk dus eens naar wat speciale cabines om zo jouw badkamer op te pimpen!

Beton materiaal

Nog iets wat ik had gezien en wat ik heel tof vond, was Beton Ciré. Dit is een materiaal die je kan gebruiken in keukens, badkamers en nog veel meer. Het is waterbestendig en heeft geen naden. Het is erg strak en je kan het beton in verschillende kleuren laten maken. Wanneer je dit materiaal gebruikt, heb je gelijk een strakke badkamer in de kleur die jij wilt. Ik vind dit er erg gaaf en modern uitzien. Als je meer wilt weten over dit speciale materiaal, kijk dan eens bij Beton Aparte!

Baden

Ook een bad kun je tegenwoordig in heel veel stijlen krijgen. Zelf vind ik het klassieke bad ontzettend mooi. Dit is een bad die rondingen heeft en niet heel vierkant is. Deze staat vaak los in de badkamer in plaats van helemaal vast aan de muur. Ook vind ik de grote, bijna jacuzzi baden heel mooi. Deze baden zijn wel heel groot maar het ziet er heel luxueus uit!

Het komt er eigenlijk op neer dat de look van jouw badkamer erg bepaald wordt door de materialen en meubels die je gebruikt. Ook de indeling helpt hierbij!