De voordelen van een hot tub lijken oneindig dus wacht niet en neem er een. Het verbetert je slaap net als bij een normaal bad. Ook verlaagt het de stress en angst die wellicht voelt op dit moment. Een hottub werkt pijnverlichtend en zorgt voor een versneld herstel proces van je lichaam. Ook vermindert het je bloedsuiker niveaus in je lichaam. Je huid zal er ook van genieten want het warme water zorgt voor een gezondere huid. Bij hoofdpijn en migraine aanvallen kan een hottub ook een mooie uitkomst zijn. Het zal de druk op je hoofd verminderen en bij een migraine je afleiden waardoor je minder op de pijn let.

Het mooiste cadeau ooit!

Op mijn 30ste verjaardag kreeg ik een inbouw hottub cadeau van al mijn vrienden en familie. Dit was het beste en grootste cadeau dat ik ooit gekregen had. Ik kan het nu nog steeds niet geloven want een dag het was en nogmaals het cadeau was zo over de top! Hoe had het zo kunnen zijn. Nadat ik de hottub in ontvangst nam ben ik hem natuurlijk meteen gaan gebruiken. Ik wilde er het liefst iedere uren in badderen. Het heeft mij vooral in de zomer heel populair gemaakt want iedereen wilde natuurlijk langs komen om ook in de hottub te gaan. Het is een prachtig geschenk waar ik hoop nog jaren van te genieten.

Badderen in een hottub

Een hottub is een fantastische manier om te relaxen. Mijn vader heeft er vorig jaar een gekocht en buiten op ons terras gezet. Deze specifieke hottub was volledig traditioneel dus zonder water jets of bubbels. Ook moet je eerst hout hakken en dat in de kachel doen. Dan als de kachel een paar minuten heet was verwarmde deze kachel het water wat in de hottub ging. Niks elektrisch en als met de hand. Dit geeft iedere keer een heel natuurlijk gevoel als we in de hottub gaan. Een hottub zoals deze wordt steeds populairder en ik begrijp ook wel waarom. Het is heel stil en zorgt ervoor dat je toch wat werk moet verrichten voor je ervan genieten en daardoor geniet je er juist nog meer van.