3 voudige stekkerdoos

Je ziet ook dat er speciale stekkerdoos 3 voudig zijn. Dit zijn dan gewoon stekkerdozen waar je dan extra stopcontacten mee kunt creëren, maar dan eentje die je op de muur kunt vastmaken. Dit ziet er dan netter en meer geordend uit. In de keuken is dit bijvoorbeeld erg handig. Dan heb je ook meteen minder last van kabels die dan overal komen te liggen. Dit kun je bijvoorbeeld ook achter of naast de bank maken. Wanneer je namelijk op de bank zit dan wil je ook dat je een plek hebt om je telefoon op te laden. Wanneer er dan geen stopcontact in de buurt zit dan zul je ook snel zien dat dit erg vervelend is. Een losse stekkerdoos wil dan misschien nog wel onder de bank schuiven of als je hem los op de leuning hebt liggen kan die eraf vallen. Dan is het dus ideaal wanneer je hem vast kan maken op de muur. 

3 voudige stekkerdoos

Hoe werkt het? 

Het is dan natuurlijk ook fijn dat je weet hoe zo’n stekkerdoos 3 voudig werkt. Vaak zie je dat er in de stekkerdoos vier gaten in de rand zitten. Hier kun je dan de schroeven doorheen boren en dan dus ook in de muur boren. Vaak worden deze schroeven ook mee geleverd. Wanneer je een kleinere stekkerdoos kiest zie je ook dat er soms maar twee schroefgaten zijn. Dit is dan ook meer dan genoeg om de stekkerdoos te ondersteunen. Het is namelijk niet de bedoeling dat de stekkerdoos ineens van de wand afvalt. 

Extra opties 

Soms zie je ook dat het mogelijk om voor een luxere uitvoering te kiezen. Zo heb je dus een stekkerdoos 3 voudig, maar dan met een paar extra stopcontacten. Dit is natuurlijk ideaal. Hier kun je dan een kabeltje van je telefoon in stoppen zodat je deze ook gemakkelijk kunt opladen.