Wat EKH.nl voor mijn bedrijf heeft betekend is ongekend. Het bedrijf waar ik werkzaam ben heeft de afgelopen jaren veel last gehad van verschillende keuring over het hijsen en heffen. De regels zijn onduidelijk en wanneer je iets niet 100% goed doet heb je een groot probleem. Mijn bedrijf heeft veel tijd, geld en moeite gestoken in dit probleem. Toch had ik het vermoeden dat we misschien mensen van buitenaf konden vragen om hulp. Ik deelde deze mening met collega’s en leidinggevende en ik kreeg toestemming om onderzoek te doen.

De uitstraling van EKH.nl

Toen ik zocht naar dé beste in dit vakgebied kwam ik vaak de naam EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen) tegen. Ik besloot dus om snel de website EKH.nl te bezoeken en las wat ze allemaal te bieden hadden. De website zag er heel professioneel uit. Ik kreeg en goed gevoel en je merkt meteen dat ze weten waar ze het over hebben. Je kunt enorm veel informatie van hun site halen, ze laten duidelijk weten wat ze voor jou, als bedrijf, kunnen betekenen en laten zien welke bedrijven je voorgingen. EKH.nl heeft naast een geweldige site ook veel ervaring. Nog meer redenen om enthousiast te worden. Toch wilde ik, voordat ik de website doorstuurden naar mijn leidinggevende, zeker weten dat EKH.ml de oplossing was. Ik las snel reviews en klantenervaringen. Het bleek dat iedereen tevreden was en dat iedereen EKH zou aanbevelen. Dit was voor mij het teken dat het goed zat.

Onze ervaringen met EKH.nl

Mijn bedrijf besloot zaken te doen met EKH.nl, een goede keus bleek achteraf. EKH heeft meteen een enorm verschil gemaakt. Toen ze langs kwamen hebben ze veel verschillende dingen gedaan. Ze deden een keuring om te kijken wat beter moest, ze hebben ons een nieuwe manier van hijsen en heffen bijgebracht en ze bekeken onze boeken. Het resultaat was overweldigend. Een efficiëntere werkwijze, geen problemen meer met keuringen en dagelijkse ondersteuning van EKH.nl. Wat zij voor ons gedaan hebben is goud waard. We kunnen ons weer focussen op ons werk terwijl we ons niet druk hoeven te houden over de onduidelijke regels. Ik zou iedereen EKH.nl aanraadden.