De oplossingen voor residentiële en commerciële verlichting groeien elke dag. Met zo’n verscheidenheid aan systemen en apparatuur is het te verwachten dat mensen vragen hebben over de werking van bepaalde middelen.

De LED strip is een product dat steeds meer plaats inneemt bij de decoratie van binnen- en buitenruimten, omdat het tot de meest veelzijdige soorten lampen behoort. Als u geïnteresseerd bent om ze te testen, lees dan verder om de toepassingsmogelijkheden te ontdekken!

Hoe en waar gebruik u LED stripverlichting?

De LED-stripverlichting is economisch, praktisch en betaalbaar en kan in alle omgevingen en op verschillende manieren worden gebruikt. Het is een geweldig alternatief om het uiterlijk van kamers snel en smaakvol te veranderen.

Slaapkamers

Of het nu voor kinderen of stelletjes is, een slaapkamer wordt interessanter met extra verlichting. In deze kamers kunnen LED strips fotolijsten, spiegels, planken en zelfs randen van hoofdeinden accentueren. Zij zijn ook uitstekend geschikt voor de contouren van meubilair – bureaus die worden gebruikt voor spelletjes, werk of studie, bijvoorbeeld.

Woonkamers

De sociale en woonruimten zijn meestal hoofdrolspelers in de inrichting van de woning. Daarom kunt u zowel in de woonkamer als in de eetkamer LED-strips installeren. INTOLED

Het is de moeite waard ze aan te brengen in details, zoals lijstwerk en plinten, in de leuningen en treden van de trap, in de lege vakken van het meubilair (buffetkast of boekenkast), enz.

Keukens

Wat dacht u van het accentueren van de kasten, de ruimte achter het aanrecht of het aanrecht met een gedifferentieerde verlichting? LED-strips zijn ook zeer geschikt om aandachtspunten te creëren waar het gezin de maaltijd bereidt.

Badkamers

Als u erop let een waterdicht model te kiezen, kunt u de ledstrip ook in natte ruimtes gebruiken. In badkamers, bijvoorbeeld, ziet het product er geweldig uit wanneer het in muurnissen, rond de spiegel of in specifieke delen van de kast wordt geplaatst.

Open gebieden

Er zijn speciale strips om onbeschermde plekken te versieren. Hierdoor kunnen lampen worden gebruikt op de onderdelen van gevels, tuinbestrating, terrassen, buitentrappen en balkons.

LED linten zijn niet alleen veelzijdig, ze zijn ook zeer gemakkelijk te installeren. Dat komt omdat ze worden geleverd met een kleeflaag op de achterkant. Op die manier hoeft u alleen maar de beschermfolie van de lijm te verwijderen en de lijm op de gewenste plaats aan te brengen.

Wat zijn de kleuren?

Op de markt vindt u LED strips in verschillende tinten: wit (warm of koud), gekleurd (zoals blauw en amber), multi temperatuur en RGB. Hierdoor kunnen met de mengeling van blauw, groen en rood uit een controller verschillende nuances worden verkregen.