Wil jij je geliefde verrassen voor Valentijnsdag? Wacht dan niet tot het laatste moment en voorkom dat je een bosje bloemen haalt bij de supermarkt of het tankstation, omdat je het eigenlijk was vergeten. Lees vooral verder voor enkele tips om jouw partner echt te verrassen voor Valentijnsdag!

Als het gaat om het verrassen van je geliefde met bloemen, dan denk je al gauw aan rozen. En niet zomaar rozen, rode rozen. Dat komt door de symbolische betekenis die er achter de rode roos zit. Een rode roos is de koningen onder zowel de rozen, als bloemen in het algemeen. Een rode roos staat voor de liefde die de gever voor de ontvanger voelt.

De gedachte achter rozen

Maak jouw geschenk dit jaar bijzonder door het boeket aan te passen aan de ontvanger. Houdt de ontvanger van gipskruid? Is er een getal dat jullie bindt? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal jaren dat jullie samen zijn. Maak je boeket voor Valentijnsdag extra speciaal voor de ontvanger. Daarnaast zijn er ook speciale aantallen die een bijzondere betekenis bij zich dragen. Zo staan 13 rozen voor een geheime aanbidder, straal je trots uit met 25 rozen, staan 50 rozen voor onvoorwaardelijke liefde en 100 rozen staan voor eeuwige liefde.

Wat anders dan rode rozen

Houdt jouw geliefde niet van de typische rode rozen? Denk dan aan een favoriete kleur van jouw geliefde. Houdt de ontvanger van blauw, zwart, groen, geel of een heel andere kleur? Zolang je zeker weet dat dit past bij jouw geliefde, zit je goed. Om naast de favoriete kleur van jouw geliefde extra betekenis te geven aan jouw boeket, kun je alsnog gebruik maken van de speciale aantallen met bijbehorende betekenis.

Bestel online anoniem rozen of laat een wenskaartje of zelfs een videoboodschap achter. De oorspronkelijke bedoeling van Valentijnsdag is natuurlijk om iemand te verrassen die nog niet weet dat je verliefd op diegene bent. Maar je geliefde verrassen met Valentijnsdag met een mooi boeket rozen is natuurlijk nooit een slecht idee!