ontruiming

Een ontruiming woning hoeft niet altijd te betekenen dat de woning alleen leeg moet, het kan ook een voorbereiding zijn voor een verhuizing. Spullen worden uitgezocht en ingepakt, de spullen die niet meegaan met de verhuizing kunnen worden opgeslagen of naar een andere bestemming worden gebracht. Wist je dat je spullen die nog waarde bevatten kan laten veilen of verkopen aan Wovia, de waarde wordt dan verrekend met de factuur die je moet betalen. Zo ben je eenvoudig van je overgebleven spullen af die je toch al weg wilde doen.

ontruiming

Opleveren van de woning

Wanneer je een woning betreedt maak je er je eigen huis van, hoe langer je er woont hoe meer aanpassingen over het algemeen in de woning zijn gedaan. Soms worden er muren uitgebroken, zonweringen opgehangen, trappen bekleed en op de vloer ligt tapijt, laminaat of plavuizen. Je realiseert je dit pas als je de ontruiming woning uit moet voeren, gelukkig kun je voor deze diensten ook bij wovia-woningontruiming.nl terecht. Zij nemen al het werk uit handen, dat jij je kunt richten op het inrichten van de nieuwe woning.

Spullen naar het goede doel

Met een verhuizing of ontruiming woning zijn er altijd spullen die overblijven, of niet mee worden genomen naar de andere woning. Vaak worden de spullen te snel afgeschreven of verdwijnen naar het grofvuil. Wovia-woningontruiming.nl heeft diverse goede doelen waar de overgebleven spullen ook naartoe kunnen, je kunt bij het laten maken van een offerte dit mee laten nemen of informatie hierover vragen. Zijn de spullen nog waardevol dan is op laten kopen of naar een veilinghuis ook een optie.