Bouwen

Ben je op zoek naar een nieuwe minigraver, maar weet je niet waar je moet zoeken? Het beste is om eerst te oriënteren op alle verschillende modellen van minigravers. Er zijn enorm veel verschillende minigravers beschikbaar en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom is het verstandig om op zoek te gaan naar een overzicht van deze kleine gravers. Hier kan je een minigravers vergelijken op de manier zoals je zelf wilt. 

Op de pagina zelf vind je allemaal verschillende soorten Takeuchi gravers. Vervolgens kan je op verschillende eigenschappen filteren. In dit artikel zullen we alle filters even kort benoemen. Zo zijn er gravers met een gewicht van rond de 1000 kg, maar ook van de 16000 kg. Dit is al een mooie optie om op de zwaarte van de machine te filteren. Vervolgens kan je filteren op de inhoud van de hamer. Dit loopt uiteen van 22 liter tot en met 224 liter. Vervolgens kan je kiezen of je voor een 3 of 4 cilinder gaat. Ook kan je kijken naar het motorvermogen dat loopt van 8 kw tot en met 85 kw of de maximale rijsnelheid van de machine wat grofweg loopt van 2 kilometer per tot en met 30 kilometer per uur. 

Wellicht moet er ook nog rekening gehouden worden met de breedte van de onderwagen wat kan lopen van 750 milimeter tot en met 2490 milimeter. Vaak zien we ook dat mensen zoeken op de gronddruk. Dit kan gefilterd worden van 0 kilogram per vierkante centimeter tot en met 31 kilogram per vierkante centimeter. 

Wil je dus minigravers vergelijken? Bekijk de website en vind jouw graver!