Designradiatoren bieden twee hoofdvarianten als het gaat om het selecteren van uw huisverwarming – dit zijn horizontale radiatoren en verticale radiatoren. Zijn dit ook de beste radiatoren?

In dit artikel gaan we de voordelen van elke verhouding bekijken, zodat je de allerbeste horizontale en verticale radiatoren kunt selecteren voor je nieuwe huisverwarming.

Verticale radiatoren

Laten we beginnen met een gedetailleerde blik op verticale designradiatoren, die door velen worden beschouwd als de modernere van de twee soorten. Dit komt door hun recente stijging in populariteit en de golven van nieuwe innovaties die worden getoond door enkele van de beste merken voor huisverwarming.

Hun hoge, slanke structuur houdt vast aan en verbetert de minimalistische ontwerpbenadering die moderne huizen vanaf nu definieert. Verticale radiatoren zijn een fantastische optie voor kleinere ruimtes, waar een omvangrijke horizontale radiator simpelweg teveel muur ruimte in beslag zou nemen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hebben verticale radiatoren een gelijke BTU-warmteafgifte als horizontale radiatoren, ondanks het feit dat veel mensen denken dat alle warmte verloren gaat. Kiezen tussen de twee oriëntaties is echt een kwestie van wat past en er het beste uitziet in de door u gekozen kamer. Met verticale designradiatoren bespaar je ruimte zonder aan stijl in te boeten.

Horizontale radiatoren

Voor alle voordelen van een verticale designradiator, kun je vaak niet de simpele slankheid van een horizontale designradiator overtreffen. Deze strijd om verwarmingsinstallaties voor woningen is immers een ongelooflijk eerlijke strijd waarin we door beide worden verwend door honderden ongelooflijke voorbeelden.

Een populair horizontaal radiator element zijn afgeplatte panelen voor ruimtebesparende, ontwerp- en efficiëntie middelen, evenals het zeer populaire ontwerp met dubbele panelen.

Radiatoren met dubbele panelen zijn een fantastische optie voor die grotere kamers die een krachtige verwarmingsbron nodig hebben. Ze bieden een onschatbare aanvulling op Britse huizen ter voorbereiding op die krachtige winters en kunnen tijdens warmere tijden op veel lagere vermogens worden gebruikt om die vervelende verwarmingsrekeningen tot een minimum te beperken.

Bron: www.radiatorendiscounter.nl