De fabriek van vlakkelichtkoepel.nl staat in Cuijk. Het bedrijf maakt opmerkelijke lichtkoepels en lichtstraten. Deze producten vallen op vanwege hun platte uitvoering, waardoor ze vanaf de buitenkant van een gebouw niet zichtbaar zijn. Ook bijzonder is dat de producten van vlakkelichtkoepel.nl volledig gemonteerd worden afgeleverd. Het enige dat je als gebouweigenaar nog moet doen is de lichtstraat of de lichtkoepel op het dak monteren. Omdat een lichtkoepel tamelijk zwaar is wordt aanbevolen om dat door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen. Daarmee kan worden voorkomen dat de lichtkoepel beschadigt of dat er ongelukken gebeuren.

Kenmerken van de producten van vlakkelichtkoepel.nl

Het meest zichtbare kenmerk van de lichtkoepels van vlakkelichtkoepel.nl is dat ze uiterst plat worden uitgevoerd. De lichtkoepels steken maar een klein eindje boven het dak uit. Het glas is vlak en wordt onder een kleine hoek geplaatst. Daardoor kan regenwater gemakkelijk van de lichtkoepel afdruipen. Kenmerken die niet zichtbaar zijn, zijn de sterkte van de constructie en de uitstekende isolatie. Je zal bij een lichtkoepel of lichtstraat van vlakkelichtkoepel.nl geen last hebben van verlies van warmte, tocht of lekkage. Zelfs geluid van buitenshuis wordt door een lichtkoepel van vlakkelichtkoepel.nl goed tegengehouden.

Eenvoudig bestellen via de website

De producten van vlakkelichtkoepel.nl zijn verkrijgbaar in enorm veel standaardmaten. Bij het bedrijf zijn de productietekeningen aanwezig voor meer dan 900 verschillende uitvoeringen. Het bestellen van een lichtkoepel of een lichtstraat kan vrij eenvoudig via de website. Je kunt er volgens de aanwijzingen op de site precies zien welke maten je moet opmeten en hoe je dat moet doorgeven. Een handige rekentool helpt je om inzicht te krijgen in de prijzen van de verschillende onderdelen. Extra’s die je kunt bestellen zijn zonwerend glas, zonnewering in allerlei uitvoeringen en ramen die elektrisch of met handbediening kunnen worden geopend.