Wewo begrijpt automatisch geleide voertuigen en de behoeften van uw bedrijf. Magazijnen en fabrikanten proberen consequent de flexibiliteit te vergroten, de productiecycli te verbeteren en tegelijkertijd de tarieven voor handling, opslag en retrieval services te verlagen. Aangezien er verschillende soorten pallets en opslagvereisten zijn voor verschillende producten, moeten AGV-systemen aanpasbaar, veranderbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn ‘on the fly’.

Wees de controller van uw automatisch geleide voertuigsysteem!

Wewo Techmotion zorgt voor een AGV-transportsysteem dat draait op een moderne client-server Windows®-omgeving, gebruikmaakt van Microsoft®-producten en eenvoudig te configureren en
mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen en aanpassingen. Het is nu mogelijk voor klanten om hun eigen bewerking van de AGV-track en functies uit te voeren.


Het systeem van Wewo stelt klanten in staat om AGV-systemen uit te voeren en te configureren voor toekomstige uitbreidingen en aanpassingen. Het systeem regelt alles, van transport, opslag, buffering van ladingstracering en orderwissel tot optimale dynamische routeselectie, locatieselectie, laadcontrole en prio’s.