Mijn vriend en ik wonen nu al een paar jaar in een leuk appartementje. Het appartement is onderdeel van een grote en hoge flat in het centrum van de stad waar wij wonen. We wonen hier allebei met erg veel plezier. Wij beide zijn op opgegroeid in de stad en daardoor missen wij bijvoorbeeld ook geen tuin. We vinden het beide erg prettig dat we op loopafstand van de bekendste winkelstraten zitten. Hierdoor hoeven we nooit ergens met de auto of de fiets heen. Bovendien wonen we erg dichtbij een park. Vaak gaan we na ons werk met avondeten in een bakje hier zitten als het mooi weer is. We hebben het dus enorm naar ons zin. Wat ook super fijn is is dat we een ruim balkon hebben. Ons appartement is op de zevende verdieping van de flat. Hierdoor genieten we dagelijks van een prachtig uitzicht vanuit onze woonkamer. Ook is het heerlijk om op het balkon te zitten. Vooral als het lekker weer is zijn we hier veel te vinden. Het enige waar mijn vriend en ik soms tegen elkaar over klagen is over de koude en harde wind die over het balkon heen raast. We hebben al een tijdje gezocht naar oplossingen tegen deze koude wind. Toch vond ik veel van de ideeën van mijn vriend niet zo goed, ik wilde namelijk absoluut niet dat ons mooie uitzicht verloren zou gaan. Toen wij dit probleempje van ons recentelijk bespraken met een goede vriend van ons, wist hij ons de perfecte oplossing te vertellen. Hij tipte ons om een verplaatsbaar windscherm aan te schaffen. Op de site van premonta.nl is het mogelijk op zelf een verplaatsbaar windscherm samen te stellen. Dit verplaatsbare windscherm is van glas. Hierdoor gaat ons mooie uitzicht niet verloren. Ik was gelijk enthousiast en heb de site opgezocht. De windschermen zijn erg sjiek en zijn een goede oplossing voor ons. Ik heb er gelijk eentje besteld.

Verplaatsbaar windscherm van glas

Ik ben erg blij met ons windscherm. Het duurde zeker niet lang voordat de bestelling binnen was. Ook heb ik nog even contact gehad met de medewerkers van het bedrijf omdat ik nog een paar vragen had. Hier hebben ze mij uitstekend bij geholpen. Ik ben daarom ook erg tevreden over dit bedrijf en zal in de toekomst zeker nog eens op deze site bestellen. Wat ook handig is is dat er vele verschillende maten zijn van de windschermen. Hierdoor is er voor iedere situatie een perfect windscherm te vinden.

Zeker een aanrader

Ik kan u zeker aanraden om eens op deze site te kijken als u ook opzoek bent naar een verplaatsbaar windscherm. Wij zijn zelf erg tevreden met onze aankoop. Kortom;

  • neem vooral eens een kijkje op deze site
  • bekijk de verschillende soorten en maten van een verplaatsbaar windscherm
  • kies de maat die het beste bij u past

U kunt uiteraard net als ik contact opnemen met een van de medewerkers mocht u nog vragen hebben. Ik hoop dat u net zo tevreden bent als ik!