Het is inmiddels al maart en de zon schijnt al volop buiten. Dit kan maar één ding betekenen: de zomer komt eraan! De zomer is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ben jij al voorbereid op de zomer? In dit artikel ga ik jou de leukste woontrends vertellen van de zomer. Wist je bijvoorbeeld al wat een Dyson pure is? Ik ga je er alles over vertellen! 

Klimaatplafond

Een klimaatplafond is onmisbaar voor in de zomer. Met een klimaatplafond verwarm of verkoel je het huis binnen no-time. Een klimaatplafond is echt onmisbaar voor in het huis. Wist je bijvoorbeeld al dat een klimaatplafond onderhoudsvrij is en je bespaart er veel geld mee omdat hij energiezuinig is. Laat de zomer maar komen! Wil je meer informatie over een klimaatplafond? Neem dan eens een bezoekje op www.matgroep.nl

Dyson Pure 

Ken je het gevoel dat je in de woonkamer zit en het is hartstikke warm binnen? De Dyson Pure is de perfecte oplossing. De dyson pure zorgt voor een lekker verkoelend effect door de hele woonkamer. Verder zit er ook een ingebouwde luchtreinigende ventilator in waardoor je zeker schone lucht hebt. Ben je bang dat je hem weer weg moet doen als de temperaturen dalen? Geen punt! Dankzij de 2 in 1 functie kan de Dyson Pure ook verwarmen. 

Zonwering

Ken je dat de zon volop in je kamer schijnt?  Dit is natuurlijk heel vervelend. Met een  zonnewering is dit verleden tijd. De zonnewering houdt de zon voor je tegen en creëert ook een fijne schaduw plek in de tuin. Zo kan je zeker nog volop in de tuin genieten zonder dat je verbrand. 

Heb jij ook nog leuke zomer trends en tips? Ik ben benieuwd naar die van jou. Stuur mij gerust een berichtje!