Riool ontstoppingservice Limburg

Als je ooit problemen met je riolering of afvoer hebt dan is Riool Ontstoppingservice Limburg het bedrijf om in te schakelen. Wij hadden problemen met de afvoer van water, het water liep niet meer weg. Met als gevolg dat de badkamer vol water stond na een douchebeurt. Dat is natuurlijk heel erg vervelend. Toen ook het water in het toilet naar boven leek te komen heb ik direct een specialist gebeld. 

Riool ontstoppingservice Limburg: 24/7 bereikbaar

Riool ontstoppingservice Limburg Riool Ontstoppingservice Limburg is gelukkig 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar waardoor je snel met je probleem bij hen terecht kunt. Er komt dan zo snel mogelijk een monteur langs om te bekijken wat het probleem is. Met behulp van een camera in de leidingen konden ze zien waar de verstopping precies zat. Blijkbaar had zich behoorlijk veel vuil aan de binnenkant van de leidingen vastgekoekt waardoor de opening nog maar heel klein was. Het afvoerwater kon dus niet goed doorstromen naar het riool. Met behulp van professionele apparatuur was de verstopping vrij snel verholpen. En ondanks dat deze diep zat, is het toch gelukt zonder hak- en breekwerk. Dat scheelde maar heel weinig dus ik ben wel geschrokken. Ik moet er niet aan denken dat er echte dele vervangen moeten worden en mijn hele huis overhoop komt te liggen. Toch weet ik wel zeker dat ook die klus de monteurs van Riool Ontstoppingservice professioneel en vakkundig zouden aanpakken.

Inspectie en onderhoud

Riool ontstoppingservice LimburgIk was erg opgelucht toen de verstopping verholpen was. We laten onze riolering nu regelmatig inspecteren en onderhouden door Riool Ontstoppingservice Limburg. Op deze manier weet ik zeker dat eventuele problemen tijdig gezien en opgelost kunnen worden. Heb je problemen met je riolering of de afvoer bij je gootsteen, douche of wasmachine? Laat er dan snel een professional naar kijken.